7 نکته‎ای که باید پیش از خرید و نصب چراغ‎های ال ای دی ریسه‎ای 12V بدانید.

انواع ریسه 12 ولت

چراغ های ال ای دی ریسه‎ای 12V
7 نکته و ترفند پیش از نصب

 

 

از چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی انعطاف‎پذیر در سرتاسر دنیا و در کاربردهای مختلف صنعتی،تجاری و پروژه‎های مسکونی استفاده می‎شود. ریسه‎های ال ای دی به دلیل بهبود در راندمان، تنوع رنگ و روشنایی برای بسیاری از معماران و طراحان سیستم‎های روشنایی محبوب هستند. یکی از بزرگترین مزیت‎های این ریسه‎ها، نصب آسان آنها است. انعطاف‎پذیری، ابعاد کوچک و ابزارهای جانبی مفید، ریسه‎های ال ای دی را به یکی از محبوب‎ترین‎ ابزارها برای انجام پروژه‎های DIY(پروژه‎های دستی ساده برای انجام در خانه) تبدیل کرده است. با استفاده از ریسه‎های ال ای دیو بهره‎گیری از ابزار صحیح، شما در خانه خود نیز می‎توانید مانند یک فرد حرفه‎ای و در صرف چند ساعت به انجام طراحی‎های خود بپردازید.

چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی دارای تنوع زیادی هستند و هیچ سایز استاندارد مشخصی برای همه کاربردها وجود ندارد. این مقاله می‎تواند راهنمای مناسبی برای آموزش تازه‎کاران و متخصصان برای پیدا کردن بهترین چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی برای محیط‎های کاری و همچنین چگونگی استفاده از آنها به منظور جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات رایج باشد.

 

چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی: چه چیزی آنها را ویژه می‎کند؟

چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی، که در زبان انگلیسی به نام چراغ‎های ریسه‎ی ال ای دی یا چراغ‎های روبانی ال ای دی نیز شناخته می‎شوند، دارای ابعادی کوچک و قابلیت انعطاف‎پذیری بالاییهستند. ال ای دی‎های بهینه بر روی برد مدار چاپی با ضخامت 10mm و ابعاد 3ft در 16.4ftقرار می‎گیرند. ریسه‎های ال ای دی انعطاف‎پذیر ویژگی‎های متعددی دارند که استفاده از آنها را در موقعیت‎های مکانی مختلف آسان می‎کند:

ریسه نواری 12 ولت قابلیت برش

برش به اندازه: به دلیل وجود خطوط برش در سرتاسر ریسه‎ها، برش ریسه‎های ال ای دی بسیار ساده است. در دو طرف هر نقطه که مربوط بهبرش است یک خط مشکلی با پدهای لحیم شده مسی قرار گرفته است. این پدهای مسی باعث می‎شود که هر ریسه‎ ریسه‎ای حتی بعد از این که برش داده شد نیز قابل پیدا کردن باشد. همچنین این پدها باعث می‎شوند که بتوان ریسه‎های ال ای دی را به یکدیگر وصل کرد و از این ریسه‎ها در نقاط مختلفی از خانه استفاده کرد.

ریسه پشت چسبی

ریسه‎های ال ای دی انعطاف پذیر با چسب: در پشت ریسه‎های ال ای دی یک پوشش چسبی از نوع 3M قرار گرفته است که نصب این ریسه‎ها را ساده می‎کند. ریسه‎های ال ای دی انعطاف‎پذیر با ابعادی کوچک دارای یک پوشش پشتی قابل کندن آغشته به ماده چسبنده نوع 3M هستند که امکان کندن این ریسه‎ و نصب این ریسه‎های ال ای دی را بر روی مکان‎های مختلفساده می‎کند.

 

ضد آب بودن یا غیر ضد آب بودن: استفاده از‎ ریسه‎های ال ای دی فقط محدود بهپروژه‎هایی که در محیط‎های داخلی انجام می‎شود نیست. چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی ضد آب دارای استاندارد IP65 دارای ماده پوشش رزین سیلیکونی هستند که باعث محافظت از قطعات آنها در برابر رطوبت و خاک می‎شود. اگرچه چراغ‎های ال ای دی ضد آب کمی گران‎تر هستند اما برای پروژه‎هایی که در محیط‎های باز یا نزدیک به آب انجام می‎شود ضروری هستند.

متعلقات ریسه 12 ولتچراغ‎های ال ای دی 12V:چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی برای عملکرد صحیح نیاز به ورودی برق12VDC دارند. به همین دلیل برای استفاده خانگی نیاز به یک ترانسفورماتور AC/DC وجود دارد و این کار باعث افزایش ایمنی در سیم‎کشی رشته‎ها در سرتاسر خانه می‎شود. همچنین چون خروجی باتری نیز یک ولتاژ DC است، می‎توان به منظور سادگی بیشتر از چراغ‎های ال ای دی‎ انعطاف‎پذیری که از طریق باتری تغذیه می‎شوند استفاده کرد.

 

7 نکته‎ای که باید پیش از نصب چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی 12 ولت بدانید

ریسه‎های انعطاف‎پذیر ال ای دی می‎تواند گزینه‎ای عالی برای انواع پروژه‎ها باشد اما گاهی اوقات ممکن است پیدا کردن نقطه شروع یک پروژه کمی سخت باشد. اگر شما هم نمی‎دانید که مراحل تصمیم‎گیری و اجرای پروژه خود را چگونه آغاز کنید، این راهنمای 7 مرحله‎ای را دنبال کنید. در این راهنما در مورد انواع ال ای دی‎های ریسه‎ای و همچنین در مورد مراحل برنامه‎ریزی به منظور انجام موفق پروژه‎های خانگی با ریسه‎های ال ای دیتوضیح داده خواهد شد.

تراکم ریسه‎های ال ای دی = روشنایی

نوار اس ام دی

تراکم بالا

تراکم استاندارد

قابل برش هر 2 اینچ

قابل برش هر 4 اینچ

(18 تا در هر فوت)

(9 تا در هر فوت)

 

تراکم چراغ‎های ریسه‎ا‎ی ال ای دی نشان دهنده‎ی این است که چه تعداد ال ای دی در هر بخش از ریسه‎ وجود دارد. برای ریسه‎های انعطاف‎پذیر ال ای دی، تراکم بر حسب "تعداد ال ای دی در هر متر" سنجیده می‎شود.ریسه‎های با تراکم استاندارد دارای 30 عدد ال ای دی در هر متر هستند در حالی که ریسه‎های با تراکم بالا دارای 60 عدد ال ای دی در هر متر هستند. ریسه‎های دارای تراکم بیشتر معمولا دارای کیفیت بیشتر و رنگ روشن‎ترینیز هستند. تفاوت میان ریسه‎های با تراکم استاندارد و تراکم بالا در جدول زیر آورده شده است. به خروجی‎های لومن و همچنین تفاوت میان طول برش و حداکثر طول هر بخش دقت کنید.

 

تراکم
# تعداد ال ای دی
لومن
وات
(هر ریسه‎)
قابل برش
حداکثر طول
Stand. (SD)
30/Meter
540/Meter
27 Watts
Every 4″
32.8 Ft.
High (HD)
60/Meter
1080/M
40 Watts
Every 2″
16.4 Ft.

 

یک لومن واحد اندازه‎گیری میزان روشنایی است که توسط چشم انسان قابل مشاهده است. به دلیل استفاده از لامپ‎های رشته‎ای، اکثر ما از واحد وات به منظور اندازه‎گیری میزان روشنایی نوراستفاده می‎کنیم. با گسترش استفاده از ال ای دی‎ها، استفاده از واحد لومن نیز به عنوان یک استاندارد جدید به منظور اندازه‎گیری میزان روشنایی رایج شده است. خروجی لومن یکی از مهم‎ترین فاکتورهای انتخاب ریسه‎های ال ای دی است چرا که این پارامتر تعیین‎کننده نوع نوری است که ما مشاهده می‎کنیم.

با توجه به این نکته، باید هنگام مقایسه میزان روشنایی ریسه‎های ال ای دی به میزان خروجی لومن آنها دقت کرد. در جدول بالا میزان لومن بر متر رشته‎ها در جدول ارائه شده است. به منظور محاسبه میزان کل لومن خروجی کافی است ابعاد ریسه‎ای که می‎خواهید استفاده کنید را در نظر بگیرید.

هر پروژه با توجه به اهداف خود نیاز به میزان مشخصی از روشنایی دارد. توصیه ما این هست که همیشه سعی کنید میزان روشنایی که در نظر می‎گیرید بیشتر از چیزی باشد که فکر می‎کنید نیاز است و همچنین از دیمر یا تنظیم‎کننده روشنایی نیز استفاده کنید. در زیر یک راهنمای مختصر در مورد تعیین میزان لومن مورد نیاز ارائه شده است:

• نورپردازی متمرکز بر روی اجسام: 100-300 Lumens/ft.

• روشنایی زیر کابینت: 175-360 Lumens/ft.

• روشنایی اتاق کاری/ فاصله زیاد از منبع نور: 300-450 Lumens/ft.

• روشنایی روی سقف و دیوار، اتاق خواب: 180-500 Lumens/ft.

انتخاب رنگ: RGB چند رنگه، UV، رنگ‎ها، محدوده CCT سفید

انتخاب رنگ ریسه‎های ال ای دی بستگی به سلیقه شخصی دارد. به عنوان مثال انتخاب ریسه‎های ال ای دی از نوع RGB می‎تواند برای کسانی که خواهان تنوع و جلوه‎های نوری هستند گزینه مناسبی باشد. ریسه‎ RGBرنگش تغییر می‎کند و می‎تواند برای روشنایی داخل سقف و دیوار اطراف خانه مناسب باشد. در این رشته‎ها از دیودهای سبز، قرمز و آبی و ترکیبی از آنها به منظور ایجاد رنگ‎های مختلف استفاده می‎شود. اگر می‎خواهید از ریسه‎های RGB استفاده کنید، حتما از یک کنترل‎کننده 3 کاناله که در بخش دیمر در مورد آن توضیح داده شده است استفاده کنید.

ریسه‎های ماورای بنفش (UV) ‎ نیز موجود است. استفاده از این ریسه‎ها برای کاربردهای UV یا برای ساختن رنگ‎های تیره می‎تواند یک گزینه عالی باشد.

همچنین ریسه‎های ال ای دی در رنگ‎های تکی قرمز، سبز، آبی، زرد و سفید نیز وجود دارند (3000-6500K CCT).

CCT مخفف کلمه‎ یا اصطلاح دمای رنگ نور است و بیان‎گر دمای رنگی نور است که برحسب درجه کلوین (K) اندازه‎گیری می‎شود. مقدار درجه حرارت ریسه ال ای دی مستقیما بر روی این که نور آن چه رنگی باشد تاثیر می‎گذارد. به عنوان به مثال به رنگ فوتون‎های شکل زیر نگاه کنید. سفید گرم در حدود 3000K و دارای رنگی با ظاهر نارنجی یا مایل به زرد است. با افزایش درجه حرارت، ظاهر نور از رنگ زرد به سمت سفید خنثی و سپس مایل به رنگ سفید مایل به آبی، که به اسم سفید سرد نیز شناخته شده است، مایل می‎شود.

 

رنگ آفتابی مهتابی و نچرال ریسه 12 ولتی

سفید سرد

سفید خنثی (رنگ طبیعی)

سفید گرم

 

 

بنابراین چه رنگی را باید انتخاب کنیم؟ به تصاویر زیر که یک اتاق با ریسه‎هایی به رنگ سفید گرم، سفید خنثی و سفید سرد است نگاه کنید. دقت می‎کنید که چگونه دمای رنگی یک رشته چراغ بر روی نگاهمان به کل اتاق تاثیر می‎گذار؟ این مسئله کاملا بستگی به سلیقه شخصی و حسی که دوست دارید در اتاق احساس کنید دارد.

 

ریسه زیر کابینتی

سفید گرم باعث ایجاد حس پذیرایی و دنج می‎شود. معمولا از این رنگ در اتاق‎هایی استفاده می‎شود که همگی دور هم جمع می‎شوند و می‎خواهند ریلکس کنند (اتاق نشیمن، اتاق خواب، اتاق پذیرایی و...).

چراغ زیر کابینتی

سفید خنثی یا طبیعی حس طبیعی و نور روز را ایجاد می‎کند. با توجه به این که این ریسه‎هایال ای دی نور طبیعی روز را شبیه‎سازی می‎کنند و در همه جای خانه قابل استفاده هستند،پرفروش‎ترین نوع در بین انواع ریسه‎ها هستند. همچنین این نوع از ریسه‎ها جزء محبوب‎ترین نوع مورد استفاده برای روشنایی زیر کابینت است.

ریسه نواری 12 ولت

سفید سرد به نوعی مکمل سبک‎های معاصر و مدرن و دارای درخششی روشن و تازه است. رنگ سفید سرد به دلیل دارا بودن روشنایی و تمرکز بیشتر برای استفاده در محیط‎های کاری مناسب است. از رنگ‎های سرد و روشن بیشتر در محیط‎های حمام، آشپزخانه و کاری استفاده می‎شود.

 

طول ریسه ال ای دی:

بهتر است که در شروع هر پروژه سعی کنید یک محاسبات تخمینی از اینکه در کل پروژه طول ریسه مورد نیاز (بر حسب فوت) چقدر خواهد بود انجام دهید. این باعث می‎شود بتوانید برآوردی از طول حدودی ریسه‎ای که باید بخرید و همچنین هزینه آن داشته باشید. معمولا ریسه‎های ال ای دی در طول 3ft موجود است. این مقدار می‎تواند تا اندازه کل یک قرقره (16.4ft) نیز افزایش یابد. این نکته مهم است که تصمیم بگیرید که به نفعتان هستکه یک قرقره کامل را خریداری کنید و آن را به قطعه‎های کوچک‎تر تقسیم کنید یا قطعه‎های کوچک شده را به صورت آماده تهیه کنید.

در این مرحله می‎توانید عملا پروژه طراحی خود را شروع کنید. برنامه‎ریزی کنید که در چه مکان‎هایی می‎خواهید از ریسه‎های ال ای دی استفاده کنید،چگونه می‎خواهید آنها را به یکدیگر وصل کنید و این که آیا قرار است همه‎ی این ریسه‎ها از یک منبع تغذیه استفاده کنند یا هر یک دارای یک منبع تغذیه جداگانه هستند. انجام این مرحله به شکل قابل ملاحظه‎ای باعث آسان‎تر شدن فرایند مراحل بعدی خواهد شد.

چراغ ریسه کابینتی

مصرف توان ریسه ال ای دی:

توان مصرفی ریسه‎های ال ای دی چقدر هست؟ ریسه‎های ال ای دی همیشه به یک ورودی 12V از نوع DC نیاز دارند.

این بخش آسان است. مرحله بعدی عبارت است از پیدا کردن توان مورد نیازریسه بر حسب وات. با انتخاب تراکم و طول رشته مورد نیاز می‎توانید با استفاده از جدول زیر این کار را انجام دهید.

 

جدول جزئیات توان برحسب وات برای ریسه‎های ال ای دی 12V .

طول (Ft.)
طول (متر)
30 ال ای دی در هر متر
(وات)
60 ال ای دی در هر متر
(وات)
1
0.3048
2.4
4.8
2
0.6096
4.8
9.6
3
0.9144
7.2
14.4
6
1.8288
12.15
20.8
9
2.7432
17.1
27.2
12
3.6576
22.05
33.6
16.4 (قرقره کامل)
5
27
40

 

در صورتی که در طراحی خود بیشتر از یک منبع تغذیه استفاده می‎کنید،باید به طول هر رشته تا رسیدن به منبع تغذیه مورد نظر نیز دقت کنید.

گزینه‎های انتخاب منبع تغذیه برای ریسه ال ای دی:

• آداپتور با دو شخانه برق: به منظور تغذیه ریسه‎های ال ای دیکافی است مستقیما دو شاخه را به برق متصل کنید.

• منبع تغذیه با سیم‎کشی: سیم‎کشی مستقیم بین خط تغذیه و ریسه‎های ال ای دی.

• منبع تغذیه با دیمر: آیا می‎خواهید با استفاده از دیمرهای مسکونی مانند مدل لوترون یا لویتون عملکرد کنترل نور را نجام دهید؟ انجام این کار هم به عنوان یکی از گزینه‎های تغذیه ریسه‎ها قابل استفاده است.

• باتری: از یک بسته باتری 12V یا نگه‎دارنده باتری 8 سلوله استفاده کنید.

 

 

سیم‎کشی و اتصال ریسه‎های ال ای دی:

این مرحله زمانی است که تمامی طراحی‎ها و برنامه‎ریزی‎هایی که در مراحل قبل در مورد سیم‎کشی و اتصال ریسه‎ها در نظر گرفته‎اید به کارتان خواهد آمد. آیا طراحی شما اینگونه است که همه ریسه‎ها را به صورت یکجا و در مسیری طولانی متصل کنید؟ اگر طول کل ریسه مورد نیاز بیشتر از حداکثر طول استاندارد ریسه‎های موجود باشد (32.8ft. برای ریسه نوع SD (تراکم استاندارد) و 16.4ft. برای ریسه نوع HD (تراکم بالا))، در اینصورت احتمالا نیاز دارید که توسط سیم‎هایی موازی ریسه‎های مورد نیاز را به منبع تغذیه متصل کنید.

همان‎طور که احتمالا در طراحی اولیه خود مشاهده خواهید کرد، گاهی اوقات لازم است ریسه‎هایی که از جهت‎های مختلفی سیم‎کشی شده‎اند در یک نقطه مشترک به منبع تغذیه وصل شوند. در اینصورت مجبور هستیم که از سیم‎کشی موازی استفاده کنیم.

سیم‎کشی ریسه‎های ال ای دی، به خصوص زمانی که با چندین قرقره از ریسه‎های ال ای دی سر و کار دارید، ممکن است کار دشواری باشد. ما یک راهنمای سیم‎کشی و تغذیه برای این منظور آماده کردیم که می‎تواند به شما در راستای طراحی و اجرای این کار به شما کمک کند.

لوازم جانبی سیم‎کشی: کانکتورها و جداکننده‎های ریسه ال ای دی

اتصال ریسه‎های ال ای دی در هر پروژه‎ای که در آن از این ریسه‎ها استفاده می‎شود نیاز است. در این بخش به معرفی چندین ابزار کمکی مناسب برایاین منظور می‎پردازیم.

آیا می‎خواهید لحیم‎کاری و اتصل سیم‎کشی‎ها را خودتان انجام دهید؟ برای این کار می‎توانید راهنمای لحیم‎کاری و اتصال سیم‎بندی ریسه‎ها را که ما آماده کردیم را مطالعه کنید.

اتصال ریسه‎ها هرگز به این مقدار آسان نبوده...

 

چگونه ریسه‎های ال ای دی را بدون لحیم‎کاری به یکدیگر وصل کنیم؟ کانکتورهای ریسه‎ای مدل کلیک EZ ما برای کاربردهایی ماننداتصال ریسه‎ها به صورت سر به سر، پر کردن شکاف‎های میان ریسه‎هایال ای دی یا کشیدن ریسه‎ها از کنار گوشه‎های دیوار با فضای کم بسیار مفید است. در راهنمای کامل اتصال کانکتور ریسه‎های ال ای دی ما می‎توانید نحوه‎ی استفاده از کانکتورها را به منظور اجرای پروژه‎های خود مشاهده کنید.

ریموت کنترل چراغ لاینی

آداپتور تغذیه 12V

دیمر بی‎سیم RF

جداکننده ریسه

ریسه‎های ال ای دی

 

چگونه چندین ریسه ال ای دی را به یک منبع تغذیه متصل کنیم؟با استفاده از جداکننده ریسه‎های ال ای دی می‎توانیم چندین ریسه مختلف را به راحتی به یک منبع تغذیه متصل کنیم! جداکننده ریسه‎ها با کانال‎های خروجی 2 تایی، 3 تایی و 4 تایی موجود است.

عملکرد دیمر برای ریسه‎های ال ای دی:

عملکرد دیمر و تنظیم نور را می‎توان برای ریسه‎های ال ای دی توسط مدولاسیون عرض پالس‎های منظم پیاده سازی کرد. از این دیمرها در بخش 12V سیستم و مطابق شکل زیر در بین ریسه‎ها استفاده می‎شود.

پریز 120V AC

منبع تغذیه 12V DC

دیمر ال ای دی

 

دیمرهای PWM، به دلیل قابلیت عملکرد با هر نوعی از ترانسفورماتور یا باتری تغذیه کننده‎‎ای،گزینه‎ای محبوب هستند و برای استفاده از آنها نیازی نیست که حتما از منبع تغذیه‎ای که در لیست انواع منابع قابل تنظیم هستند استفاده شود. در روش PWM قابلیت تنظیم و کنترل یکنواخت و آهسته نور را از تاریک‎ترین حالت تا درخشان‎ترین حالت می‎دهد. همچنین این منابع با قیمت مناسب به راحتی در دسترس بوده و امکان نصب ساده‎ای نیز دارند و به همین دلیل گزینه‎ای محبوب به منظور تنظیم روشنایی ریسه‎های ال ای دی است.

 

 

 

 

 

چراغ لاینر

کنترل توسط وای فای اینجاست!

 

این دیمرهای ساده در هر دو نسخه وای فای و کنترل از راه دور موجود است. دیمرهای دارای وای فای را می‎توان به صورت مستقیم توسط یک اپ که بر روی گوشی نصب شده است یا توسط دستگاه‎های کنترل صدای نسخه خانگی گوگل یا نسخه آمازون اکو (الکسا) کنترل کرد.

بعضی از مالکان خانه هم‎اکنون نیز برای کاربردهای محلی خود از یک سیستم تنظیم‎کننده روشنایی مرکزی استفاده می‎کنند. در این موارد مالکان می‎توانند میزان روشنایی چراغ‎ها را توسط دیمرهای AC که هم‎اکنون نیز نصب شده است کنترل کنند. اگر می‎خواهید از این دیمرهای ACاستفاده کنید باید حتما از منابع تغذیه قابل تنظیم که در اینجا توضیح داده شده است استفاده کنید.

 

کنترل‎کننده‎های RGB (وای فای/ ریموت/ بلوتوث): اگر از ریسه ال ای دیRGB با قابلیت تغییر رنگ استفاده می‎کنید، باید از یک کنترل‎کننده RGBنوع 3 کاناله نیز استفاده کنید. این کنترل‎کننده‎ها کانال رنگ‎های قرمز، سبز و آبی را به منظور ترکیب این رنگ‎ها و ایجاد جلوه‎های تغییر رنگ ریسه ال ای دی کنترل می‎کنند. اگر از این کنترل‎کننده‎ها استفاده نشود ریسه ال ای دیRGBبه درستی کار نخواهد کرد. بنابراین همیشه باید یادتان باشد که اگر از ریسه‎های ال ای دی چند رنگه استفاده می‎کنید حتما کنترل‎کننده آن را نیز خریداری کنید.

 

 

 

نصب ریسه‎های ال ای دی:

 

متعلقات ریسه نواری

ماده چسبنده موجود بر روی ریسه‎های ال ای دی برای نصب این ریسه‎ها کمک زیادی می‎کند اما گاهی اوقات علاوه بر این چسب به چیزهای دیگری هم برای نصب ریسه‌‎ها نیاز داریم. به عنوان مثال اغلب این چسب‎ها به بعضی از مواد به خوبی نمی‎چسبند و نیاز است که چسبندگی آنها توسط مواد یا ابزار دیگری تقویت شود. در این شرایط می‎توان از موارد زیر استفاده کرد:

• ‎نوار چسب تقویتی: می‎توان قبل از چسباندن ریسه‎ها از یک نوار‎ چسب 3M به منظور تقویت میزان چسبندگی ریسه‎ها استفاده کرد.

• گیره‎های نصاب ریسه ال ای دی: براکت (شیار نگه‎دارنده) نصاب مخصوص ریسه‎ها.

چراغ لاین خطی

شیارها یا رک‎های نصاب نیز یک ابزار بسیار عالی برای کسانی است که می‎خواهند نصب ریسه‎ها را به صورت حرفه‎ای انجام دهند. ریسه‎های ال ای دی در این شیارهای برجسته آلمینیومی قرار می‎گیرند و هر چیزی را که برای نصب ریسه‎ها لازم دارید را به شما می‎دهد. در این حالت ریسه‎های ال ای دی به قسمت پایینی رک می‎چسبند و به منظور پخش مناسب نور یک لنز محافظت شده UV بر روی قسمت بالایی رک قابلیت لغزش دارد.

به منظور نصب صحیح ریسه‎های ال ای دی می‎توانید این راهنما را دنبال کنید!

 

جدیدترین چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی ما را بررسی کنید.

از زمان نگارش این پست ما ریسه‎های جدید ال ای دی به نام چراغ‎های ریسه‎ای ال ای دی COB را تهیه کردیم. این ریسه‎های ال ای دی شباهت زیادی با‎ ریسه‎های ال ای دی دارد که ما در این پست در مورد آنها توضیح دادیم با این تفاوت که در آنها تغییرات جزئی در جهت بهبود عملکرد آنها انجام شده است. از جمله این تغییرات این است که در این ریسه‎ها به منظور ایجاد روشنایی یکنواخت‎تر، نقاط برجسته و پر نور حذف شده است. همچنین تغذیه این ریسه‎ها 24V است که باعث می‎شود حتی از ریسه‎های با تراکم بالا که تغذیه آنها 12V است درخشان‎تر باشند. برای اطلاعات بیشتر در مورد این ریسه‎های ال ای دی می‎توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.

ریسه‎های ال ای دی نوع COB

از کجا شروع کنیم؟

در این مطلب ما سعی کردیم طیف وسیعی از اطلاعات مختلف را به شما ارائه کنیم. اگر شما بهتازگی با ریسه‎های ال ای دی آشنا شده‎اید ممکن است با خواندن مطالب این پست کمی گیج شده باشید و همچنین سوالات زیادی در ذهنتان ایجاد شده باشد. در اینصورت به شما پیشنهاد می‎دهیم با سوالات ساده زیر شروع کنید و برای یافتن پاسخ‎های این سوالات می‎توانید از مطالب ارائه شده در این پست به عنوان یک راهنمای قدم به قدم استفاده کنید. همچنین اگر همچنان احساس کردید که نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، می‎توانید از ابزار پروژه ال ای دی ما استفاده کنید و همچنین می‎توانید از تیم فنی ما سوالات خود را بپرسید تا بتوانید ریسه ال ای دی مناسب کار خود را تهیه کنید.

انتخاب بهترین ریسه نواری

ابزار انتخاب ریسه ال ای دی

پروژه‎های نورپردازی دارای تنوع و جزئیات زیادی است. ابزارLEDSupply به شما کمک می‎کند تا بهترین نوع ریسه چراغ‎های مورد نیاز خود را تهیه کنید.

 

1. قصد اجرای نورپردازی برای چه محیطی را دارید؟

2. ریسه‎ها قرار است کجا نصب شوند؟

3. آیا می‎خواهید امکان کنترل نور وجود داشته باشد؟

1. توسط کنترل از راه دور؟

2. توسط کلید قرار گرفته بر روی دیوار؟

4. چشم انداز و نمای کلی شما از نتایج پروژه چیست؟

5. چه رنگی مورد علاقه شما است؟

6. نورپردازی بر روی چه مواد و مصالحی انجام می‎شود؟

7. نورهای دیگر موجود در محیط چه هستند و رنگ آنها چیست؟

همین حالا شروع کنید!